Comenzi: 0214240504, 0736838460, 0734394338, 0754432971, Relații cu clienții: 0767287306, 0771078288, WhatsApp, SMS: 0767287306

Introducere

 

Kombucha este o băutură preparată cu ajutorul ceaiului, zahărului, drojdiilor și bacteriilor (aflate într-o cultură simbiontică). Această cultură simbiontică este cea care va fermenta ceaiul îndulcit. Având originea în China, ea s-a răspândit în Coreea, Japonia, Rusia, și apoi și în restul lumii.

Cel mai adesea, pentru preparare se utilizează zahăr alb și ceai negru. Noi totuși preferăm să utilizăm și să recomandăm un zahăr brun de bună calitate, mai ales atunci când dorim să bem băutura înainte de finalizare, deoarece zahărul alb nu este indicat a fi utilizat nici în mod obișnuit, dar cu atât mai puțin în cazul persoanelor care suferă de anumite boli, precum cancerul sau diabetul.

După prepararea ceaiului, se adaugă zahărul și cultura de pornire. În funcție de dimensiunile acestei culturi (care poate fi un rest dintr-o băutură anterioară, sau chiar o cultură de anumite dimensiuni), timpul de fermentare poate fi cuprins între câteva zile si câteva săptămâni.

După trecerea perioadei de fermentație, băutura Kombucha poate fi extrasă și depozitată, într-un vas curat, nine acoperit, la loc întunecos și răcoros. Cel mai indicat este să se consume doar după finalizarea fermentației (când nu mai este dulce deloc), aceasta fiind și recomandarea noastră în cazul în care se utilizează ca adjuvant pentru tratarea cancerului sau a altor afecțiuni.

 

Kombucha: beneficii pentru sănătate

Aveți prezentat în continuare un sumar al preparării băuturii Kombucha. Pentru întrebări sau detalii puteți folosi secțiunea de întrebări frecvente, sau chiar pe e-mail.

 

Pentru producerea băuturii, se recomandă următoarea formulă (pentru fiecare litru de băutură):

-1 litru ceai. Se realizează ceaiul verde dintr-un litru de apă și 5 grame de ceai verde sau negru, fără alte arome. Se strecoară bine înainte de folosire. O țesătură organza este bună pentru aceasta, având ca suport o strecurătoare normală.

-100 grame zahăr. Se poate folosi zahărul brun, chiar și melasa. Nu folosiți mierea, deoarece în timp va distruge cultura, datorită substanțelor antibacteriene. Dizolvați-l în ceai mai întâi.

- 100-200 ml Kombucha făcută anterior.

 

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
Mellixir, cu miere de albine, fructe și plante leac,
O băutură pentru sufletul tău!
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Helia, Sativa, Delis
Creme naturale cu argint și aur coloidal
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

Plătiți în siguranță

logoPO
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0736838460, 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
RDS - 0771078288
WhatsApp, SMS - 0767287306
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
*: comenzi telefonice, program 10-16