Calitate, pentru că meriți!

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Extractele din plante, fructe și miere de abine, fie ele fermentate (hidromel) sau nu (tincturi), au multiple valențe și calități, atunci când sunt consumate cu măsură, în mod înțelept, în special în sfera psihică, emoțională.

În articolele din această categorie vă prezentăm modalitatea de producere a hidromelului, o băutură fermentată pe bază de miere de albine. Vă atragem totuși atenția că, chiar dacă poate fi excepțional de bună la gust, mai ales atunci când este preparată cu fructe și plante aromatice, această băutură este practic un vin, al cărei conținut de alcool va dăuna sănătății fizice, mentale și emoționale, atunci când este utilizată în exces.

Utilizate ca remedii, așadar 1-2 linguri zilnic, ele vor avea în schimb efecte binefăcătoare, din multe puncte de vedere, în funcție de modul în care au fost preparate.

 

Hidromelul

 

Hidromelul sau vinul de miere este cea mai veche băutură alcoolică cunoscută de om, fiind un produs regăsit în mai multe culturi. Este cunoscut din mai multe surse ale istoriei antice în Europa, Africa și Asia, deși evidențele arheologice sunt ambigue. Astfel, originile sale se pierd în preistorie; „poate fi privit ca fiind strămoșul tuturor băuturilor fermentate”, remarcă Maguelonne Toussaint-Samat, „precedând cultivarea pământului”. Pe de altă parte, Claude Levi-Strauss afirmă că invenția hidromelului este un semn al trecerii „de la natură la cultură”.

 

La modul esențial, hidromelul este preparat din miere și apă puse la fermentat cu drojdie și poate fi plat, carbonatat sau spumant, sec, demidulce sau dulce.

 

Spre deosebire de bere și cidru, varietățile de hidromel (fiind vinuri) se consumă în cantități mici. Așadar, se prepară, de obicei, cu o tărie alcoolică mai mare. De fapt, cantitatea de alcool pe care o putem obține în cazul hidromelului este limitată de capacitatea drojdiei pe care o adăugăm de a rezista la alcool. Și este important să înțelegem că drojdia nu poate trăi, de obicei, într-o soluție care conține mai mult de 14% alcool (volumetric). Aceasta este cantitatea obișnuită de alcool care distruge drojdia. Dar, în anumite circumstanțe, și folosind o drojdie atent selecționată, procentul volumetric de alcool poate ajunge până la 18%. 

 

Depinzând de tradițiile locale și de rețetele specifice, hidromelul poate fi preparat folosind anumite mirodenii, fructe, plante sau terci de cereale. De asemenea, hidromelul poate fi aromatizat cu hamei pentru a produce o savoare amăruie, asemănătoare cu cea a berii.

 

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin