Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
Banner logo
Calitate, pentru că meriți!
Pe acest website, comenzile se realizează fără autentificare sau înregistrare.

Deși ne ocupăm cu nanotehnologie, chimie, fizică, ne place natura. Ca și vouă. Așa că în curte la noi este grădină botanică. Un fel de, desigur... Nu avem bananieri de exemplu.

Bine, veți spune, aveți grădină. Toată lumea are grădina, așadar... care-i treaba cu grădina? Vă promitem că la un moment dat vă veți prinde. Sau vă vom explica.

Hai să vedem niște flori și copăcei.

Otto sunt nebuni: au înflorit (și s-au și scuturat) a treia oara, după ce le-am luat florile pentru enfleurage-ul de trandafiri. A, da, o sa îl vedeți... Albinele sunt nebune după Otto, au o floare foarte deschisă, față de trandafirii bătuți.

Fără un trandafir de dulceață în grădină, nu se poate. Acesta din fotografie este Rose de Resht. Bine, nu e singur, sunt vreo 10-15, plus cativa Damascena, si ceva Sachsengruss. Unii de un an, alții de doi. Să mai spun cum e dulceața? Cu zahăr brun muscovado invertit...

Un soi surprinzător de trandafir bătut acest posibil Soul, cu parfum intens. Cantitate dublă de dulceață față de Damascena, cu parfum diferit însă, si petala putin mai tare (la mestecat). Interesant, sunt mai dulci decât Rose de Resht. Revenind, acești trandafiri purpurii fac enfleurage-ul un deliciu. Enfleurage care este de fapt un macerat glicerinat. Până nu miroși nu crezi!

Și un trandafir mai rar, destul de sensibil, cățărător ca și precedentul (deși nu cred că va avea norocul ăsta în curte la noi (sunt sensibili la ger). Superb oricum.

Desigur, mai sunt și alte culori. Poate vreodată o să îi fotografiem pe toți:

De fapt, planta cea mai răspândită (în afară de iarbă) sunt căpșunile. Ce-a mai minunată plantă invazivă, mai în glumă mai în serios. Oricum, e clar, au crescut mai repede decât cei doi chiparoși din fotografia de mai sus.

Și necesită mult mai puțină grijă decât roșiile și ardeii de mai jos:

Sau decât smochinii (vreo 3?). Acesta este un erou. Cred că este în al doilea an, dar iarna trecută nu prea i-a priit. Se ține tare:

Budleja este impresionantă. Cei care aveți loc în grădină, ar fi păcat să nu puneți măcar vreo două fire, unul alb, poate unul lila... Cam așa:

Parfumul e superb. Și al socului este, însă cu o condiție: primii trei ani trebuie udați foarte bine. Din motive semiobiective am neglijat asta, dar totuși câțiva (da, avem mai mulți) au supraviețuit - vreo 5 din 15:

E înconjurat de glădiță, care păzește tot terenul. Da, e prezentă de jur împrejur. O poveste interesantă cu glădița asta, o să v-o spunem altă dată. Oricum, în condiții favorabile, dupa un an aveți gard viu, după doi e practic impenetrabil.

Astfel încât mica livadă de pomi fructiferi pitici (1 an la noi, unul la pepinieră, e în siguranță). Nu e chiar cea mai bună poză, ar fi ieșit mai bună a doua zi după udare, dar totuși:

Doar treizeci și ceva, puși deasupra câmpului de dren (unde nu ai voie sa plantezi plante cu sistem radicular dezvoltat), restul livezii fiind cu pomi fructiferi normali. O superbie primăvara, și sunt de abia în al treilea an (cei... normali). Singura problemă în livadă/grădină este că iarba trebuie tunsă des. Nu sunt un fan, aș lasa-o sălbatică, pentru fauna locală (șopărle, greieri, albine), dar asta înseamnă: adio căpșuni, adio crini... Apropo:

Nici furnicile nu zic ba. Nu știu exact ce fac pe crin, dar știu ce fac primăvara pe toți lăstarii. Un război anual...

Crăițele:

Și Coada leului (Lion's Tail). O rudă a Talpei gâștii. O rudă îndepărtată. Florile? Până nu le vezi, nu le crezi. Le așteptăm și noi. Unii cică le fumează, un fel de marijuana replacement. Noi ... suntem nefumători.

Acum îmi aduc aminte de un banc auzit acum ceva decenii. Parafrazând, așteptăm toamna să se coacă via. O parte a și început. Nu știam că sunt soiuri de struguri negri care se coc în august:

La baza gardului se poate vedea și menta creață. O altă plantă invazivă, din care a ieșit un macerat glicerinat incredibil. Chestia asta cu maceratele glicerinate este interesanta, o să mai auzim despre ea. Până una alta, o să avem ceai la iarnă.

Pentru moment întrerupem. Nu de alta, dar ar putea să vă plictisească pozele cu merii, perii, cireșii, vișinii, piersicii, nectarinii, caișii, coacazii, agrișii, murul, zmeura, salvia, rozmarinul, precum și celelalte plante despre care am uitat deja ce soi sunt. Da, noi le-am plantat dar...

 

Minerale coloidale, AquaNano
- ediția a treia -
Argint coloidal AquaNano Ultra, 80ppm.
Pur electrocoloidal!
Aur coloidal AquaNano Celest, 110ppm
Un produs unic!

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai departe...

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Helia, Sativa, Delis
Creme naturale cu argint și aur coloidal
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

logoPO
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.
Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.